Studenten

Deelnemen als student

De helft van onze 500 deelnemers zijn studenten van hogescholen en universiteiten in Nederland en Vlaanderen. Als student kun je je opgeven voor het symposium door middel van een aanmeldopdracht. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je CV in te leveren om kans te maken om geselecteerd te worden voor een plek aan tafel bij ons recruitmentdiner (Verse VIS-diner) met onze partners. De selectie voor het symposium staat geheel los van de selectie voor het recruitmentdiner. Het Veerstichting symposium is de gelegenheid om je te laten inspireren door interessante sprekers en bijzonder ontmoetingen met onze zogenoemde vormgevers van de maatschappij. Vind jij het leuk om met de leiders van vandaag te sparren over maatschappelijk vraagstukken en wil je actief deelnemen aan de vele interactieve momenten? Geef je dan nu op voor het 41e Veerstichting symposium!

Take away