Thema 2018

Contact

Bezoekadres
Middelstegracht 87-D
2312 TT Leiden

Postadres
Postbus 11230
2301 EE Leiden

+31(0)71 512 35 45
+31(0)71 514 14 24
info@veerstichting.nl

Veerstichting
KvK: 41165761
Btwnummer: NL803701196B01

Het bestuur van 2023-2024

Raphaël Dobbelstein

Raphaël Dobbelstein - Voorzitter

De voorzitter is de eindverantwoordelijke van het team. Hij/zij geeft richting aan waar de Veerstichting dat jaar naartoe zal bewegen. Om te waarborgen dat het juiste pad gevolgd wordt, zorgt de voorzitter voor het bewaren van het overzicht en voor de teambuilding. Daarnaast is de voorzitter het gezicht naar buiten, wat inhoudt dat hij/zij veel contact heeft met het netwerk van de Veerstichting en altijd de speeches zal verzorgen. Tot slot draagt de voorzitter zorg voor de lange termijn gezondheid van de Veerstichting.

voorzitter@veerstichting.nl
olivier

Olivier Guffens - Financiën en Acquisitie

De functie Financiën en Acquisitie is verantwoordelijk voor de financiën. Hij/zij maakt op het begin van het jaar een begroting en gaat (samen met de voorzitter) langs bedrijven om acquisitie te lopen. Daarnaast zorgt de penningmeester voor de boekhouding, de belastingaangifte en de betalingen.

financien@veerstichting.nl
olivier

Jan Philipse - Financiën en Acquisitie

De functie Financiën en Acquisitie is verantwoordelijk voor de financiën. Hij/zij maakt op het begin van het jaar een begroting en gaat (samen met de voorzitter) langs bedrijven om acquisitie te lopen. Daarnaast zorgt de penningmeester voor de boekhouding, de belastingaangifte en de betalingen.

financien@veerstichting.nl
eline

Eline Nugteren - Thematicus

De thematicus is hoofdverantwoordelijk voor de vorming van het thema en het schrijven van de themaschets. Om het thema te vormen, heeft de thematicus veel contact met mensen uit verschillende sectoren uit de samenleving. Als de themaschets is voltooid, verlegt de thematicus zijn/haar focus op de samenstelling van het programma. De thematicus zorgt voor het aanschrijven van sprekers, artiesten, werkgroepleiders en de dagvoorzitter. Voor deze functie is het een pré dat je goed kan schrijven in het Nederlands en Engels.

thematicus@veerstichting.nl
Philip

Philip Wijsmuller - Deelnemerswerving

De functie Deelnemerswerving is verantwoordelijk voor de kaartverkoop van het symposium aan studenten en vormgevers. Het is bovendien zijn/haar taak om ervoor te zorgen dat de diversiteit en kwaliteit van de deelnemers ten alle tijden gewaarborgd wordt. Hiernaast bouwt en onderhoudt hij/zij een netwerk van studentenorganisaties, stelt hij/zij samen met Evenementen & Organisatie de lokale besturen samen, en stelt hij/zij de essay jury samen.

vormgevers@veerstichting.nl
studenten@veerstichting.nl
pepijn

Pepijn Felix - Marketing en Engagement

De functie Marketing en Engagement is verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van de Veerstichting en zorgt voor engagement met het Veer-netwerk. Daarnaast beheert hij/zij de sociale media, onderhoudt hij/zij relaties met kranten en tijdschriften en stelt hij/zij de nieuwsbrief samen.

marketing@veerstichting.nl
charlotte

Charlotte Koning - Evenementen en Organisatie

De functie Evenementen en Organisatie is verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van alle evenementen, met als hoofddoel het logistieke draaiboek voor het symposium. Hij/zij is verantwoordelijk voor de organisatie van VeerEvents in Delft, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Amsterdam en Tilburg. Hij/zij stelt samen met Deelnemerswerving deze lokale besturen samen. Daarnaast neemt hij/zij de leiding in de organisatie van het Verse VIS-Diner en de Oud-Vederborrel. Ook zorgt hij/zij voor de visualisatie van het thema op het symposium.

organisatie@veerstichting.nl
kiki

Kiki Mol - Externe Betrekkingen

De functie Externe Betrekkingen is verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van het Veer netwerk in Delft en Rotterdam. Hiervoor zal hij/zij contact leggen met onderwijsinstellingen, studentenorganisaties, symposium locaties en bedrijven in de desbetreffende steden.

extern@veerstichting.nl

Ceremoniemeesters 2023 – 2024

Ieder jaar wordt het Veerstichting bestuur rond januari uitgebreid met 2 ceremoniemeesters. De ceremoniemeesters zorgen voor de logistieke planning van het symposium en zijn op het symposium zelf achter de schermen hoofdverantwoordelijk. Een bijzondere uitdaging die vraagt om creativiteit en flexibiliteit!


Partners

Van Lanschot Kempen

Randstad

Universiteit Leiden

nexperia

Shell

Liberty Global

GreenbergTraurig


Cultiveer

Leiden

CHDR

Surlinio Social Media

Louwman Group

FD

a.s.r

Pieterskerk

erasmus+

FD


 +31(0)71 512 35 45