Symposium 2018

Lokale Veer events

Naast het Veerstichting symposium in september worden er lokale Veer events georganiseerd in verschillende studentensteden in Nederland en Vlaanderen. Gedurende deze evenementen wordt het thema vanuit verscheidene, creatieve invalshoeken benaderd en kan je als student inspiratie opdoen voor jouw aanmelding. De toegang voor deze Veer events is altijd gratis. Aan de Veer events in Amsterdam en Delft kunnen dit jaar ook vormgevers deelnemen.

Veer events zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de Veerstichting en het thema van het symposium. Voor vragen over het evenement in jouw stad kun je terecht bij onze ambassadeurs of de Facebookpagina van de VeerStichting. Klik hier voor meer informatie over de ambassadeurs in de verscheidene studentensteden.

Hieronder staat een overzicht van de data waarop de Veer events zullen plaatsvinden:

Amsterdam (’t Veertje) – donderdag 1 maart
Antwerpen – datum volgt!