Nieuws van de VeerStichting

David Arkless spreker op 38ste VeerStichting symposium

Als oud-president van ManpowerGroup, adviseur van het ‘US Department of State’, lid van de raad van advies van ‘The Internati- onal Organization for Migration’, adviseur voor ‘the office of the UNHCR’ en ondersteuner van vele verschillende NGO’s, draagt David Arkless aanzienlijk bij aan de strijd tegen sociaaleconomische ongelijkheid en sociale immobiliteit. Het is daarom dan ook een enorme eer dat de VeerStichting de heer Arkless als keynote spreker mag ontvangen op vrijdag 22 september.

Ook met de door hem opgerichte en mede-opgerichte ‘End Human Trafficking Now’ en ‘The Business Coalition Against Trafficking’ creëert hij meer aan- dacht voor de grote migratieproblematiek en de mensenrechtenschending die daarmee helaas gepaard gaan. Als een waar binder van verschillende mensen en culturen, kijkt de VeerStichting zeer uit naar de zijn komst.