Vormgevers

Deelnemen als vormgever

Het deelnemersveld van het Veerstichting Symposium bestaat elk jaar voor de helft uit ambitieuze topstudenten van alle Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen. De andere 250 kaarten zijn bestemd voor de zogenoemde vormgevers van de maatschappij. Waar studenten de leiders van de toekomst zijn, hebben onze vormgevers zich reeds bewezen als de leiders van vandaag. Vormgevers hebben binnen hun vakgebied een grote maatschappelijke impact en zijn afkomstig uit alle takken van de samenleving, waaronder het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap, belangenorganisaties en de werelden der kunst, sport, tech en media.

Zou jij als vormgever deel willen nemen aan het 42e Veerstichting symposium? Mail dan naar vormgevers@veerstichting.nl en Wies Schreurs zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

GreenbergTraurig

Take away