Deelnemen als vormgever

Wilt u het betrokken blijven bij de veerstichting? Meld u zichzelf dan aan als vormgeverambassadeur!

Voor veel vormgevers is de Veerstichting meer dan een symposium wat jaarlijks plaatsvindt. Het symposium vormt een blijvende herinnering aan een unieke inspirerende belevenis. U krijgt nu de mogelijkheid om verbonden te blijven met de stichting, door zich als ambassadeur van de stichting in te zetten voor een geslaagd symposium.

Als vormgeverambassadeur legt u aan uw collega's, vrienden en kennissen uit wat de Veerstichting doet en wat het symposium inhoudt, en draagt u nieuwe vormgevers van de maatschappij aan.

Klinkt dit als iets voor u? Neem dan contact op met Jamie van Son via vormgevers@veerstichting.nl of 06 42833276

Loyens & Loeff

ECP