Filter op:

SYMPOSIUM 2017

Het thema van het 37ste VeerStichting Symposium op 21 & 22 september 2017 zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Programma 2017

keep-calm-and-change-the-date-2

Datum symposium 2017 gewijzigd!

Vanwege logistieke redenen is de datum van het VeerStichting symposium gewijzigd naar 21 & 22 september 2017.

Gurcharan-Das-WordPress1

Gurcharan Das

Gurcharan Das is een vooraanstaand Indiaas schrijver en columnist. Hij maakte de stormachtige opkomst van India aan de lijve mee en schreef hier meerdere boeken over.

fanie-du-toit

Fanie Du Toit

Fanie Du Toit is directeur van het Zuid-Afrikaanse instituut voor Justice and Reconciliation. Dit instituut is opgericht na het grote succes van de verzoeningscommissies in de nasleep van het apartheidsregime.

joshcooperramos

Joshua Cooper Ramo

Joshua Cooper Ramo is Managing Director bij Kissinger Associates en hij was Senior Editor en journalist bij Time Magazine. In zijn laatste boek, ‘The Age of the Unthinkable’, beschrijft hij hoe we om moeten gaan met onzekerheid op het wereldtoneel.

Sarrazin

Thilo Sarrazin

Sarrazin is voormalig lid van de raad van bestuur van de Deutsche Bundesbank en politicus van de SPD die in 2010 met zijn boek ‘Deutschland schafft sich ab’ nationale controverse veroorzaakte.

Jimmy Nelson

Jimmy Nelson is een wereldberoemde fotograaf die vooral bekend is van zijn project Before They Pass Away.

Iyad El-Baghdadi

Iyad El-Baghdadi is wereldwijd bekend doordat hij als blogger het Westen op de hoogte hield van de gebeurtenissen tijdens de Arabische Lente. Als reactie hierop namen de Verenigde Arabische Emiraten hem zijn identiteit af.

Mario Monti

Mario Monti is de voormalig premier van Italië, jarenlang belangrijk eurocommissaris, senator voor het leven en huidig president van de Bocconi Universiteit te Milaan.